MB Pahang dianugerahkan ijazah kehormat UMP - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2010)
Menteri Besar Pahang, Datuk Seri Adnan Yaakob bakal dianugerahkan Ijazah Kehormat Doktor Falsafah (Pengurusan Teknologi) sempena Majlis Konvokesyen Ke-5 Universiti Malaysia Pahang (UMP), di sini, hari ini.