Penjenamaan semula tenaga mahir selenggara bangunan - Mohammad Affendy, Omardin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Bangunan adalah aset terpenting dalam pembangunan pembandaran. Kepakaran tenaga tempatan berkemahiran tinggi dan pemikiran yang dinamik boleh membantu untuk mengetengahkan idea dalam memantapkan lagi bidang penyelengaraan bangunan di negara kita.