Pertandingan reka cipta UMP jana idea baru - Mimi Rabita, Abdul Wahit (The New Straits Times Press, 2010)
Sebanyak 70 projek penyelidikan pelajar sekolah menengah dan institusi pengajian tinggi(IPT) dipamerkan sempena Pertandingan Rekacipta & Inovasi anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP), baru-baru ini.