Tamat kursus - UMP, . (Kumpulan Karangkraf, 2013)
Perbarisan Penutup Kursus Kadar PTTR (SUK) Siri 1/2013 di Dataran Canseleri Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyaksikan 40 anggota berjaya menghabiskan kursus selama sebulan sempena Cuti Semester institusi pengajian tinggi awam (IPTA), 15 Februari lalu.