Kelab motor UMP adakan konvoi Expoconvo - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Seramai 58 ahli Kelab Motor LC, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Kelab Proton Saga Kuantan (Prosboc) dan Ke;ab Perodua Viva (Vivac) menyertai konvoi ke Felda Lepar Hilir dekat sini baru-baru ini.