UMP, UTM kerjasama anjur program kepimpinan - UMP, LIB (Kumpulan Karangkraf, 2010)
Bagi memantapkan kemahiran kepimpinan dalam kalangan penuntut, Persatuan Mahasiswa Sains dan Teknologi (Scitexs), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjalinkan kerjasama dengan Persatuan Fakulti Sains dan Teknologi Malayisa (UTM).