Pengeluar air jampi perlu kena tindakan - Abdul Razak, Raaff (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) boleh mengambil tindakan ke atas syarikat pengeluar air jampi yang membuat iklan dan testimoni mengelirukan pengguna.