Pelajar IPT minta jumlah BB1M ditingkatkan - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Pelajar institut pengajian tinggi (IPT) berharap kerajaan mempertimbangkan menambah jumlah bantuan Baucar Buku 1Malaysia (BB1M) berikutan kenaikan harga buku terutama terbitan syarikat luar negara.