PERKASA UMP muncul juara pertandingan debat - UMP, LIB (The New Straits Times Press, 2010)
Pasukan debat Persatuan Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam (PERKASA), Universiti Malaysia Pahang (UMP) muncul juara pertandingan debat Piala Naib Canselor Kategori Bahasa Melayu yang berlangsung di UMP Kampus Gambang, dekat sini.