Terima anugerah berkat sabar - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Kami terpaksa bermalam di hutan selama empat hari dengan dibekalkan kelengkapan ikhtiar hidup. Ia mencabar ketahanan fizikal dan mental sehingga saya hampir berputus asa.