Generasi lupa sejarah rugikan bangsa sendiri - Abdul Razak, Raaff
Apapbila bercerita mengenai sejarah maka ramai yang cuba mengelak daripada mendengarnya kerana beranggapan ia hanyalah catatan bertulis mengenai peristiwa yang lampau.