Anak muda tak sanggup lakukan penyembelihan? - UMP, LIB (Utusan Group, 2010)
Seramai 60 peserta yang terdiri dapripada pelajar dan kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang mengikuti kursus penyembelihan haiwan di Kampus Gambang universiti tersebut dekat sini baru-baru ini.