Dua pelajar UMP ditemui lemas - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Dua pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) ditemui lemas di Pusat Rekreasi Air Terjun Berkelah dekat Maran, semalam.