Beri impak besar naikkan imej universiti Alumni UMP aset intelektual - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Group, 2010)
Persatuan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) perlu mempertingkatkan sumbangan tenaga dan buah fikiran untuk kepentingan serta pembangunan universiti itu.