Symbion dedah kesedaran bioteknologi - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Group, 2010)
Bioteknologi adalah satu daripada bidang sains yang dapat membantu meningkatkan kualiti hidup manusia daripada pelbagai aspek namun masih ramai yang tidak mengetahuinya