Sidek Baba beri ucapan di UMP - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini akan menganjurkan program Profesor Bersama Masyarakat: Melayu Sepakat, Islam Berdaulat oleh tokoh akademik dan pendakwah, Prof. Datuk Dr. Sidek Baba di Dewan Astaka kampus Gambang esok.