Kursus sembelihan pupuk nilai murni - UMP, LIB (Kumpulan Karangkraf, 2010)
Penganjuran kursus sembelihan ternakan dalam kalangan 60 perserta yang terdiri daripada pelajar dan staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) dapat memupuk nilai murni di kalangan warganya.