Tujuh buaya berjemur jadi tarikan - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Penduduk di kawasan Kuala Pahang, dekat sini, dikejutkan dengan kemunculan tujuh buaya di tasik Kampung Permatang Arang, di sini, kelmarin.