Konvoi konvo UMP: pelajar, ahli kelab masuk Felda pererat masyarakat dengan universiti. - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press, 2010)
seramai 60 perserta terdiri daripada ahli Kelab Motor LC (LCC) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Kelab Perodua Viva (Vivac) dan Kelab Saga BLM Owner's (Proaboc) menyertai konvoi sempena Konvokesyen UMP ke-5, baru-baru ini.