Kuktem raih anugerah teknologi maklumat - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2003)
KOLEJ Universiti Kejuruteraan dan Teknologi Malaysia (Kuktem) diumumkan pemenang Anugerah Perdana Teknologi Maklumat (APTM) bagi kategori sektor awam pada majlis Penganugerahan Anugerah Kualiti Perdana, di Petaling Jaya, baru-baru ini.