Agih 1,500 sarung kaki percuma - Muhammad Ayman, Ghaffa
Hadir seorang diri bagi menyertai sukarelawan Sarung Kaki Cempaka, Bandar Baru Bangi, Selangor pada April lalu, Nordiana Mohd. Noor, 28, ternyata kekok.