543 pelajar UMP sertai kursus asas kenegaraan - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2008)
KUANTAN: Seramai 543 pelajar tahun satu Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai kursus asas kenegaraan yang pertama kali diperkenalkan di lima kem seluruh negara.