Pelan strategik UMP 2008-2010 diperkenal - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2008)
KUANTAN 6 Feb. - Bagi menentukan hala tuju cemerlang pada masa depan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) menggariskan 10 faktor kejayaan kritikal (CFS) menerusi Pelan Strategik UMP 2008-2010 yang diperkenalkan institusi tersebut.