Murid kenit masuk tahun dua - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2008)
PEKAN 3 Jan. - Semangat murid kenit Muhd. Zull Hanif Abd. Halim, 8, yang memulakan tahun dua di Sekolah Kebangsaan (SK) Sinar Mutiara dekat sini tetap membara seperti rakan-rakan lain yang lebih besar.