i-Sejadah inovasi SMK Sri Panching - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Pembaharuan positif sistem persekolahan kebangssan yang menggalakkan pelajar terlibat aktif dalam pelbagai bidang termasuk reka cipta semakin memberi impak membanggakan.