Kualiti inovasi teras kecemerlangan UMP - Mohd Saiful, Mohd Sahak (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengiktiraf dan menghargai sumbangan khidmat bakti seramai 130 kakitangannya yang cemerlang sempena penganjuran Hari Kualiti & Inovasi UMP 2013 baru-baru ini.