Negara perlukan 137,200 jurutera - Zainudin, Isa (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2002)
PEKAN: Malaysia memerlukan 137,200 jurutera dan 331,700 pembantu jurutera yang berkemahiran tinggi dalam bidang kejuruteraan kimia, mekanik, elektronik, elektrik dan fotonik bagi menjayakan Pelan Perindustrian Negara (PPN), menjelang 2010.