Mahasiswa UMP jayakan program kemasyarakatan di Tioman - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 20 Mei-Seramai 30 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri darpdapa ahli jawatankuasa Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) universiti itu terlibat dalam program kemasyarakatan di Kampung Tekek, Pualu Tioman baru-baru ini.