Kerajaan sedia cari premis 360 pelajar Kuktem - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2002)
Kuantan, Khamis - Kerajaan Pahang sedia membantu mencarikan premis sesuai bagi menempatkan 360 pelajar kumpulan pertama yang memasuki Kolej Universiti Kejuruteraan dan Teknologi Malaysia (Kuktem) di sini, sementara menunggu kampus kekalnya di Pekan, siap pada tahun 2005.