Teknologi DIY daripada UMP - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Berapa ramai penggemar kopi di negara kita dan berapa ramai pula yang tahu atau mahir menyediakan kopi yang sedap? Kebanyakannnya menikmati kopi di kedai atau disediakan oleh orang lain.