Atlet UMP menonjol - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Lebih 200 atlet Universiti Malaysia Pahang (UMP) diraikan mengambil sempena Majlis Penghargaan Sukan 2013/2014 di Kompleks Sukan UMP, di sini.