Pensyarah kanan UMP terima anugerah kategori tokoh, paten - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 13 Mei-Pensyarah Kanan Fakulti Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam (FKASA) Universiti Malaysia Pahang (UMP), Abdul Syukor Abd. Razak menerima dua anugerah pada Malam Anugerah Cendekia Bitara UMP2013 yang diadakan di Hotel Zenith di sini baru-baru ini.