Bahan kitar semula bantu kejayaan - Aswany, Omar (Penerbit, Akhbar Cabaran Sdn Bhd., 2014)
KUANTAN-Walaupun berdepan cabaran dalam menghasilkan produk berkualiti dalam setiap kajiannya terutama penggunaan bahan terbuang atau kitar semula tetapi ia tidak mematahkan semangat Pensyarah Universiti Malayasia Pahang (UMP), Abdul Syukor Abd Razak untuk mencapai matlamat.