Penuntut UMP, anak yatim sertai larian amal - Fazrol, Nasir (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Lebih 300 penuntut Universiti Malaysia Pahang (UMP) Cawangan Pekan dan penghuni tiga rumah anak yatim menyertai larian amal sempena Kempen Gaya Hidup Sihat dan Inisiatif Kampus Hijau di sini, semalam.