Mahasiswa UMP bantu mangsa banjir. - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
KUANTAN 8 Jan- Atas rasa prihatin dengan nasib mangsa banjir di daerah ini,sekumpulan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bergotong-royong membersihkan kawasan yang ditimpa musibah itu baru-baru ini.