Program baru UMP - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2013)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menawarkan dua program baharu iaitu Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Farmaseutikal) dan Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Pengurusan Insfrastruktur) bagi sesi akademik 2013/2014 bermula September ini.