Memperkasakan pembinaan struktur keluli - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Gambang: Universiti Malaysia Pahang (UMP) akan meluaskan prospek kerjasama dalam pembangunan sumber manusia, akademik, penyelidikan dan latihan berkaitan kejuruteraan struktur bagi membantu industri pembinaan struktur keluli di Malaysia.