Mercedes-Benz Malaysia ambil graduan sebagai eksekutif. - UMP, . (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2013)
KUALA LUMPUR-Mercedes-Benz Malaysia Sdn.Bhd.(Mercedes-Benz Malaysia) akan mengambil lebih ramai graduan dari Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjawat jawatan sebagai eksekutif di syarikat berkenaan.