MBM,UMP jalin kerjasama latih pakar tempatan. - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2013)
Mercedes-Benz Malaysia Sdn Bhd (MBM) merancang menarik lebih ramai bakat baru tempatan yang berprestasi tinggi untuk berkhidmat dengan pengeluar kereta jenama mewah terkemuka dunia itu.