UMP serius tangani gejala buang bayi - NC - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 25 Jan. - Pelancaran kempen "Kami Prihatin" peringkat institusi pengajian tinggi (IPT) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) semalam merupakan pelengkap kepada usaha berterusan untuk membangkitkan keprihatinan masyarakat dan mahasiswa mengenai masalah pembuangan bayi.