Kami Prihatin jelajah tiga negeri - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KEJAYAAN mencetuskan kesedaran umum mengenai gejala pembuangan bayi dan seks bebas menerusi Pelancaran kempen Kami Prihatin peringkat institusi pengajian tinggi (IPT) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini merupakan pelengkap kepada usaha berterusan untuk membangkitkan kesedaran masyarakat dan mahasiswa mengenai masalah sosial tersebut.