Cabaran latihan perang - Mohd Rafi, Mamat (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Semangat kepahlawanan yang disulam dengan minat menebal menjadi bekalan kuat kepada kira-kira 400 anggota wanita yang kini menyertai pasukan Batalion Pertama Rejimen 505 Askar Wataniah Kem Taman Gelora, Kuantan.