Kelab In-Smartive UMP terus berbakti. - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2013)
Sungai Petani:Seramai 35 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) memanfaatkan cuti semester dengan berbakti kepada warga emas dan mengadakan sesi motivasi untuk pelajar sekolah di sini,baru-baru ini.