Kembara Pahang FM,UMP. - Mimi Rabita, Abdul Wahit (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2013)
Seramai 52 mahasiswa dan warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Kembara Radio Malaysia Pahang FM bersama dengan UMP untuk mendekati masyarakat Kampung Janda Baik,Bentong,baru-baru ini.