SAE UMP Chapter dinobat pasukan terbaik Shell Eco-Marathon - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2012)
KUALA LUMPUR 2 Nov.-Pasukan SAE UMP Chapter daripada Universiti Malaysia Pahang(UMP)muncul sebagai Pasukan Malaysia Terbaik pertandingan Shell Eco-Marathon Asia 2012 sekaligus membawa pulang sebuah trofi dan wang tunai bernilai RM 10000