Boling eratkan hubungan UMP-media - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 17 Jun - Peranan media dalam menyalurkan maklumat berhubung sesebuah organisasi amat penting untuk dihebahkan kepada masyarakat.