Sekatan halang sebar virus - Gaddafi, Musli; Shahrul, Redzuan (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KUALA LUMPUR: Langkah kerajaan menyekat sepuluh laman perkongsian fail adalah langkah pencegahan bagi mengelakkan penggodam berniat jahat memasukkan virus ke dalam komputer pengguna.