CENFED tingkat prestasi syarikat - Ainal Marhaton, Abd Ghani (The New Straits Times Press (M) Berhad, 2011)
KUANTAN: Pusat Pengajian Berterusan dan Pembangunan Profesional (CENFED), Universiti Malaysia Pahang (UMP) merancang pelbagai program bagi membantu meningkatkan prestasi tenaga kerja syarikat terutama yang terbabit dalam perindustrian, pembinaan dan perkilangan.