Pembakar semangat saya. - Mohd Rafi, Mamat (Kumpulan New Straits Times Press, 2013)
Kejayaan membanggakan ini akan menjadi pembakar semangat kepada saya untuk terus menghasilkan lebih banyak perisian bagi kegunaan dalam pelbagai sektor.