Cipta penapis air bawah tanah - Laupa, Junus (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
Masalah keputusan bekalan air yang kini melanda beberapa negeri di semenanjung ekoran kemarau berpanjangan yang mengakibatkan paras air empangan surut benar-benar menguji kita sebagai pengguna.